skip to Main Content

Passen niet alle dozen binnen je auto?

DozenVaak genoeg willen wij onze eigen auto inzetten tijdens kleine verhuizing. Alhoewel dit op dit moment een goedkope oplossing lijkt willen wij jou afraden om dat de doen. Tijdens een kleine verhuizing merk je vaak dat niet alle dozen vervoert kunnen worden. Ook kan je tijdens het verhuizen met je eigen auto spullen die in de auto zijn beschadigen. In dit artikel kun je lezen waarom het verstandig is om ook kleine verhuizingen met behulp van een verhuis bus of bestelbus te laten plaats vinden.

De kosten voor het huren van een verhuis bus liggen tussen de euro 25 en 150 per dag. De prijs wordt bepaald aan de hand van enkele factoren.

De factoren zijn:

  • Het aantal kilometers die afgelegd moeten worden
  • Eigen risico speelt een belangrijke rol bij de prijsbepaling. Draagt de eigenaar de kosten van schade op zich of moet het bedrijf daarvoor opdraaien.
  • Type verzekering die afgesloten moet worden
  • Het aantal dagen dat je de bus gaat huren. De prijs van huur in het weekend verschilt ook met de doordeweekse prijzen.
  • Indien je extra materiaal nodig hebt, denk maar aan dekzeil

De voordelen van het huren van een verhuiswagen hebben wij hieronder voor jou genoteerd:

  • Veilig je spullen vervoeren

Verhuizers zijn personen met heel veel ervaring. Zij weten heel goed hoe meubels ingepakt en vervoerd moeten worden. DE kans op beschadigingen is daarom heel klein wanneer je ervoor kiest om je spullen met een verhuiswagen en ervaren personen te laten vervoeren.

  • Sterke en ervaren mannen

Zie jij jezelf al dozen op en neer van boven naar beneden brengen. Binnen enkele minuten zul je buiten adem zijn en jezelf afvragen waarmee je bezig bent. Verhuizers zijn getraind in dit soort werkzaamheden. Doordat zij dagelijks met dit soort zaken bezig zijn kunnen zij best meer aan dan wat jij en ik aankunnen.

  • Werken op een hoog tempo

Verhuizers zijn getraind en kunnen het klusje waarmee jij en ik een halve dag bezig zijn binnen een uur voor je klaren. Waarom zou jij jezelf in die ellende plaatsen als je het zelf makkelijk kan maken en het werk kan uitbesteden. Tenslotte ben je ook al voldoende gestrest door de hele verhuizing en is het fijn als je werkzaamheden kunt uitbesteden.

  • Het gebruik van moderne apparatuur

Verhuizers maken gebruik van moderne apparatuur en kunnen zwaar en lastig werk makkelijk maken. In plaats van uren bezig zijn kunnen ze de werkzaamheden binnen een mum van tijd afronden.

Waarom moeilijk als het makkelijk kan

Moet je verhuizen? Schakel dan vandaag een verhuisbedrijf in. De mannen kunnen op een deskundige wijze je goederen inpakken en veilig vervoeren naar de plaats van bestemming. Je bespaart jezelf heirdoor heel veel frustratie en slapeloze nachten.

Ook de mensen van Zutphen kunnen gebruik maken van een verhuis bus. Moet je een verhuis bus huren in Zutphen, raadpleeg dan de website https://vbgautoverhuur.nl/. Maak vandaag nog contact met het bedrijf.

Leave a Reply

Your email address will not be published.